ریموت کنترل درب پارکینگ چیست؟
در این مقاله ابتدا به این موضوع میپردازیم که ریموت کنترل درب پارکینگ چیست و چگونه کار میکند، اولین بار برای باز و بسته شدن دربهای اتوماتیک به صورت وایرلس توسط دو مخترع آمریکایی صورت گرفت، که به طور همزمان کی در ایلینویز و دیگری در واشنگتون که از یک تکنولوژی یکسان استفاده کردند. شاید جالب باشد که بدانید این دو مخترع از وجود یکدیگر خبر نداشتند و اختراعهای تقریباً یکسان را بهطور همزمان انجام دادند.
ریموت کنترلهای اولیه دربها مکانیزم بسیار سادهای داشتند و آنها تنها از یک فرستند یا Transmitter و یک گیرنده یا Receiver ساده تشکیل میشدند. این ریموت کنترلها تنها قادر به باز کردن و بستن درب پارکینگ بودند.
اما در حال حاضر کاربرد از انواع ریموت و رسیور بسیار گسترده است و میتوانیم برای وسایل برقی متنوعی از نمونه مناسب استفاده کرد و به کمک ریموت مناسب به وسیله آن فرمان باز شدن و یا روشن و خاموش را صادر نمود. نکته بسیار مهم این است که باید مدنظر
داشت فرکانس و تعداد رله مورد نیاز است که باید حتماً مورد توجه قرار گیرد.
ریموت کنترل پارکینگ چگونه کار میکند؟
برای استفاده از ریموت و رسیور نیاز است نحو کد دادن یا به اصطلاح لرن کردن را اگر از ریموت بلوتوثی استفاده نمیکنیم ، را بدانیم.
یکی از راهکار اصلی که میتوانیم از آن استفاده کنیم، رفتن به سراغ رسیور و برد اصلی ریموت کنترل درب بازکن شماست. یک شاسی و کلید مرکزی برای کد دادن به ریموتها روی برد وجود دارد که شما با فشار دادن آن و همینطور پس از آن فشردن ریموت درب میتوانید دکمه مورد نظر جهت باز و بسته کردن درب را بشناسانید.
ریموت شما بعد از آن که امواج را را به دستگاه کنترل درب ارسال میکند، دستگاه تشخیص میدهد که ریموت شما است. البته بستگی دارد که دستگاه شما از کدام تکنولوژی و ارتباط رادیویی و ارتباطی برای این کار استفاده میکند. ممکن است در فواصل متفاوت برد کم یا زیادی داشته باشد.
انواع ریموت کنترل درب پارکینگ:
در حال حاضر ما در بازار سه نوع ریموت درب پارکینگ داریم که هر کدام از تکنولوژی متفاوتی استفاده میکنند:
- بلوتوثی
- دیپ سوئیچ
- کد لرنینگ
ریموت کنترل درب پارکینگ بلوتوثی
ریموت کنترل پارکینگ بلوتوثی، از یک رسیور فرمان نمیگیرد و به کمک بلوتوث و نزدیک کردن آنها به برد فرمان را اجرا میکند، ریموت بلوتوثی نسبت به مابقی مدلها قیمت کمتری برخوردار است و همچنین از مزیتهای بالای این ریموت امکان تعویض راحتتر نسبت به سایر ریموتها در زمان خرابی است.
ریموتهای دیپ سوئیچ کرکره بازکن
یکی دیگر از مدلهای ریموتها، ریموتهای دیپ سوئیچ هستند که از لرنینگها و بلوتوثیها قویتر بوده و نیاز است برای تنظیم آنها اتصال درب پشتی ریموت را جدا کنید. و تمامی کلیدهای موردنیاز که هشت عدد هستند را بچینید و روی رسیور نیز دقیقاً همین چینش را انجام دهید تا دستگاه با مشکل مواجه نشود. ریموتهای دیپ سوئیچ برای موتورهایی ساید استفاده میشوند. موتورهای ساید از قدرتی بالاتر بهره گرفتهاند. و به نسبت دیگر موتورهای بازکن درب کرکرهای و پارکینگ عملکرد بهترین خواهند داشت.
ریموت کنترل درب پارکینگ کد لرنینگ
برای استفاده از این ریموتها و انجام فرمان نیاز است که به آن کد داده شود. جهت فعال شدن ریموت درب پارکینگ به کمک کد لرنینگ، ابتدا به کمک رسیور میرویم.
باتوجه به نام این ریموتها برای انجام فرمان نیاز است که به آنها کد داده شود. شما برای فعالسازی ریموت درب پارکینگ کد لرنینگ، در ابتدا از رسیور کمک میگیریم و پس از آن کلید شناسایی را یافته و دو ثانیه فشار میدهید. رسیور به کمک یک نور آماده دریافت اطلاعات از ریموت میشود. و پس از آن وقتی شما هر کلید ریموت را فشار دهید. دستور به رسیور ارسال شده و ریموت شما نیز بهخوبی شناسایی میگردد. ریموت درب پارکینگ با سرعت و عملکرد خوبی که دارد میتواند یک گزینه مناسب برای شما باشد
یکی از بهترین ریموتهای که به شما پیشنهاد میشود تا در مدت طولانی اطمینان حاصل کنید که یک محصول با کیفیت و با عمرطولانی تهیه کردهاید، ریموت Guard برند درپا است که فرکانس ۴۳۳ مگاهرتز است و از کدینگ لرنینگ و هاپینگ پیروی میکند. همچنین شما میتوانید این محصول را به 2 سال گارانتی از مجموعه صنعتی درپا تهیه کنید.